Категорії Інформація
Каси Додати подію
Stephan Bodzin
16 липня 2021

Stephan Bodzin

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Osocor Residence
вул. Виноградна, 2

Про подію

Stephan Bodzin в Києві!

Почавши захоплюватися музикою, натхненний своїм батьком-музикантом, в чиїй студії було безліч чарівних роторних машин, він став визнаним батьком техно-музики. Той, хто сколихне хвилю на озері Osocor Residence. Stephan Bodzin - 16 липня з фірмовим лайвом в літньому Києві на заході сонця!

Одного разу зв'язавшись з експериментальною театральною сценою і почавши висловлювати свої музичні бачення в саундтреках для п'єс, він переніс творчість на клубну сцену. Уже багато років його виступи - візуально-музичний спектакль, а в головній ролі диригент і актор за сумісництвом - Stephan Bodzin.

«Справжність - це все. Без неї все виглядало б не більше ніж порожня оболонка. Я творю музику, щоб ділитися нею, і я відчуваю це прекрасне почуття на кожному своєму концерті, бачачи щирість в очах людей.» - посміхаючись заявляє Bodzin.

Будучи продюсером безлічі успішних проектів, включаючи Marc Romboy і Thomas Schumacher, останні 30 років він щодня прослуховує безліч матеріалу в пошуку музичного грааля. Згодом це інтегрується і трансформується в нові ідеї, які насичують його живий виступ. Багато музикантів називають мелодії Стефана новаторським «бременським звуком».

«Крізь всі мої релізи та колаборації мені вдавалося вільно поширювати свої ідеї і розвивати свій власний стиль.» - пояснює Стефан Бодцін.

Містер Стефан - ключова фігура німецького техно, власник лейблу Herzblut і зірка вечірок від Maceo Plex і Tale of Us, майстер синтезованого звуку, хедлайнер гігантських фестивалів, на зразок Tomorrowland, DGTL, ADE, Awakenings і Sonar. Тепер він запише в свій послужний список денну вечірку в Osocor Residence. У самий розпал літа. 16 липня.

Попереднє замовлення
Заявка на промо-код