Категорії Інформація
Каси Додати подію
Woodkid
10 квітня 2022

Woodkid

Продаж квитків зупинено
Але ви можете ознайомитись з іншими подіями категорії «КОНЦЕРТИ»

Stereo Plaza (Стереоплаза)
пр-т Валерія Лобановського, 119

Про подію

Woodkid в Києві!

10 квітня 2022 року у концертному залі Stereo Plaza відбудеться концерт Woodkid в Києві! На всіх прихильників якісної музики чекає незабутнє шоу французького музиканта, чиє справжнє ім’я Йоанн Лемуан. Масштабне шоу Woodkid вирушає до України! Цю подію неможливо пропустити, бо музикант не так часто радує шанувальників своїми живими виступами. А побувати на цьому концерті точно варто! Глибокий вокал, талановиті відео та електронні музичні ефекти занурять кожного глядача у неймовірний всесвіт Woodkid.

Йоанн Лемуан -  відомий на весь світ кліпмейкер, фотограф та художник. Тому кожен виступ артиста - окремий перформанс, де музика поєднується з авторським відеорядом та світловими спецефектами. Саме Йоанн Лемуан є режисером кліпу Лани Дель Рей «Born to Die», який став найкращим міжнародним поп-відео за версією UK Music Video Awards - 2012.

Концерт в Стерео Плаза

Співпраця з Кеті Пері, Люком Бессоном, Мобі та Ріаною не завадила йому спробувати власні сили на ниві музики. Дебют відбувся у 2011 році, коли Woodkid випустив сингл “IRON” та приголомшливий кліп на нього. Вже за два роки світ побачив перший лонгплей артиста “The Golden Age”

Цього вечора на вас чекають пісні з усіх альбомів Woodkid та нові хіти. Адже у 2020 році відбувся реліз довгоочікуваної платівки S16 та  кліпу «Goliath». Щоб потрапити на концерт Woodkid в Києві, купуйте квитки на нашому сайті та в касах міста. Ще більше концертів в афіші Києва шукайте на нашому сайті.

Чому варто піти на концерт Woodkid?

  1. Виступ музиканта, художника, візіонера
  2. Унікальне авторське шоу світового рівня
  3. Концептуальний концерт європейського виконавця
Попереднє замовлення
Заявка на промо-код